Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuskjaget

Äntligen nåddes jag av mina egna tankar.
Alltför länge hade det varit tyst.
Nu hördes något som måste vara jag.
När det var tyst, upplevde jag mig som en tunnel utan möten.
För andras tankar gör tomheten större. Som ekon, fuskljud.
Att inte höra sig själv är galet. Jag tänker: kan jag höja ljudet på mina tankar?
GÅR DET?







Prosa av Mats Edin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-04 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP