Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intro verte


Jag kom ut
på andra sidan
stoj och stim

Fann mig i en grön
vagga av natur
som lockade mig
springa genom valv
av lövverk

Genomsyras av
klorofyll
bli 'grön'
igen, som ny

Njuta stunden
harmoni











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-04 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP