Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten och stor

Att vara liten men ändå stor

För liten för att förstå vuxenvärldens alla sidor,
men stor nog att hjälpa till och kallas duktig.
Stor nog att få vara med de stora barnen, men liten nog att egentligen vilja kasta sig på gungan.

För liten för att vara riktigt stor
För stor för att vara riktigt liten




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-04 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment