Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din historia


Som ett självspelande piano
Textens löpande skrivtecken

Svårtydda för andra
Kanske också för dig

Ändå ska du fortsätta skriva
Nerteckna dina alldeles egna
snirkliga krumelurer

Sida efter sida av löpande text
Slingrande liv i löpande rader
över arkens bländvita sidor

Med ditt eget röda blod
som bläck

Din historia




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-04 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP