Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord i tiden.


Du säger du är ledsen.

Du säger du är ledsen
men timmen är sen
du är ledsen för alla oskyldiga
du pekat ut för övergrep
vars relation till Kvinnor
för evigt är störd
när deklarationer om mee-too
genom luften ljöd.

Ett fåtal stod för övergrep
men alla skall bestraffas.

Du säger att du är ledsen för dom som tog sitt liv
för män som aldrig blivit fäder och själv ge liv.

Du säger att det var nödvändigt i vår tid
det är en nonsens strid.

Du säger att du är ledsen
men timman är sen.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-04 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund