Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har själv skrivit flera böcker, visserligen. Bara att när jag skapar, inte bryr mig om att 'sälja', så böckerna har en begränsad upplaga på högst hundra exemplar. För att kunna behålla känslan av att 'inte sälja sin själ'.


Dagens undrande ord-ning 2019 06 04





Den som ej är färdig,
den är väl ofärdig?




(Ett som irriterande inslag i rabatten...
Om någon nu 'måste röka',
då är vore det väl 'mera tufft'
att göra det utan filter?
Det är väl få som dör
av 'sängrökning', om de röker pipa?
Vem filtrerar väl sitt 'drickande'?)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-04 11:11



Bookmark and Share


  danne //
På frimodigt vis är halvfärdig material minst lika bra som f
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP