Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Our story...

 

between two freedoms
is true love a real river
that flows forever

No photo description available.



Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-04 14:36



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det är bara i en sådan flod som riktig kärlek blir sann
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One