Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret i min själ !


Mörkret i min själ har tagit över min ljuskälla.

lämnat hoppet och forslat mina lemmar längs realismens mörka motorväg.

med djup når du mörker med ytlighet når du hopp.

hopp är för dom karaktärslösa fasaderna som saknar djup .

Verkligheten är bortglömd och smärta botas med opiater

mörkret i min själ brister i skratt och skvätter ut tårar från mitt svalg

tv reklamen säljer drömmar djupet säljer realism.

Historiska momentum har förvandlas till klyshiga tv -serier i romantsika paket.

Bajonett klingans vassa stål skapar hål och motiv för trendens skull .

krigsherrarna saknar ideolgi och krigar för virala ögonblick i cyberrymden

Mörkret i min själ uppmanar till revolution

Utplåna tuggimibarnen och kebbabslavarna .

i mitt rike finns det endast plats för platos ättlingar .

djupet är meriten och författarskapet är referensen.

föraktet förintat och medialögnerna gravläggs i latrintunnans botten.




Fri vers (Spoken word/Slam) av sumerian
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-04 14:43



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hoppet är starkare än tron. tro inget annat. du når nånstans i världen genom att tro på värden. men hoppas du får du sällskap i form av änglar,
2019-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Nej då. Deras ideologi är imperialismen, kapitalismens högsta stadium.
Det är den som driver USA att blanda sig i Venezuelas inre angelägenheter, precis som man gjorde i Chile 1973.
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian