Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort om tid

 

 

stilla mitt hjärta

stilla mitt blod

ack sån smärta

och sånt mod

 

livet blott en sekund

varar en evighet

ta vara på varje stund

göm din hemlighet

 

gåtfullt är livets saga

vem kan dess gåta lösa

det gäller att behaga

att inte på tiden slösa

 

livet ibland trilskas

så är livets gång

man ofta piskas

man får ta det med en sång

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-04 14:44



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Kunde inte skrivit det bättre
2019-06-06

  Bodingen VIP
Jäpp, kör så det ryker
2019-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Sant! Livet tar och livet ger, för oss alla.
2019-06-04

  överlevaren VIP
Ja livet med allt vad det innebär....
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP