Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja nej va jag är ju inte en sån som blir kär va nä lägg av



idag hatar jag honom lite
det är så lätt att hata,
så mycket lättare
flickor skriver på hans senaste bild
jag hatar dem också
jag tycker inte ens om honom,
så var det ju
jag är kär på låtsas
en fritidsaktivitet
jag är kär på halvtid,
på hobbytid
så varför känns
sprittet så
avlägset avslaget när hatet känns så
riktigt och nära

jag tänker fan inte gilla hans nya profilbild
no sir
min like får du klara dig utan

där fick han allt





Fri vers (Spoken word/Slam) av mögel
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-04 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel