Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.06.04 tisdag. Vi befarar det värsta.


Vår värld

 

Ensam står och stirrar sig blind.
När kommer min chans? Oerfaren frågar
sig. Finns varat?

Det som sekter fruktar.
Allt det där om en fri och
renare värld.

Finns den?
Ja.
Var?

På en undangömd server
i en avlägsen atoll
längs ekvatorialvatten.
Vi är några GB från livet.

Jag hörde dig fråga,
du okände.

Jag vet nu, men räcker det?

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-04 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det existentiella ångesthålet i magen. Jag önskar att man kunde leva i sekunden, att känna varje andetag istället för att vakna upp fyrtio år senare och undra vad man får i pension om tjugofem år. Sen vet jag inte om det var så du tänkte men det var så jag tänkte. Tolkningen är fri.
2019-06-06

    ej medlem längre
Du sätter verkligen fingret på människans problem
med att få fokus på det som är. Vi tycks utlämnade åt dålig skärpa.
2019-06-06

    ej medlem längre
Existens eländiga tankar. Dikten är mycket intressant! :)
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP