Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenen

Jag ser stenen sjunka långsamt. Hur bubblorna som dras upp till ytan och försvinner sakta nästan slutat existera.

Stenen gjorde ett stort plask innan den började sjunka. Den gled ur min hand och skrek hela vägen ner.

Stenen sjunker nu sakta medan jag tittar hur den sakta men säkert närmar sig botten.

Inget försök att rädda, inget försök att stoppa. Den har sjunkit. Den sjönk.




Fri vers av Alltid Här
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-04 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här