Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MENUETT - tanka

Tunna molnslöjor

dansar sirlig menuett

på gröna tiljor

natten vaknar i gryning

klädd i dagens negligé




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-04 18:11



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Jättevacker!
2019-06-10

  Lars Hedlin
Fint skriftat!
2019-06-07

  Niliboy
Ja, neglige är ju fint å vackert!
2019-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Tanka, ditt signum!
2019-06-05

  Öknens Ros VIP
Sagolikt vacker!
2019-06-05

  ULJO
Så vackert. Bokmärket är självklart.
2019-06-05

  Feliaxel VIP
Naturen är vacker i sitt mångfald
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP