Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I väntan

Väntar på tåget,
som ska ta mig härifrån.
Jag vet inte vem jag är,
eller var jag ska.
Men det kommer att bli bra.

Klockan tickar,
rösterna ekar.
Jag förnekar,
så trött på lekar.
Det är inget jag påpekar,
kärlek kommer i alla storlekar.

Lyssnar till orden,
vägledning genom ljudet.
Ingenting är förbjudet,
i väntan på kärleken eller dödsbudet.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-04 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords