Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 17 åriga flickan bodde i Holland, frid över hennes minne..


Hennes inre själsliga djupa sår tog hennes liv

Det gör ont i hjärtat att läsa om
en tonårsflicka som fick aktiv
dödshjälp för nångra dagar sedan
hennes inre själsliga djupa sår
förblödde dränkte henne..
hon orkade inte att leva längre
orsaken var bakomliggande
sexuella överfall och våldtäkt
bara 17 år gammal och livet
redan så förstört av skadorna
det är många som lever med
svåra inre skador efter våldtäkter
många tar livet av sig..
varför agerar inte ni politiker
högre och mer kraftfullare
över alla våldtäkter som pågår?
de är omtalade i världen
vi ligger högt på listan!
flata mesiga konflikträdda
styrande bestämmande folk
sätt ner foten så att
marken vibrerar skakar
visa er ilska över detta!
ni borde skämmas som
är så tysta över denna epidemi
och mörkertalet är stort!
människor lever under rädsla
för att bli våldtagna idag
hur många fler ska få
sina liv helt förstörda
ta livet av sig?






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-04 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP