Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon är saknad

 

 

Det glittrar till i 

vatten och minne

Svalt faller brisen

över kvällstid 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-06-04 22:33



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
gåshud
framkallad med väldigt fö ord

starkt
2023-08-09

    © Birgitta Wäppling VIP
Så fin betraktelse, stöpt i ord.

2020-08-04

  Quasimodo
Som en kåre över vattenspegel, där och sedan borta, tidlös.
2019-08-11

    ej medlem längre
Ett visst minne syns mer än andra, "det glittrar" - fint uttryck!
2019-07-20

    ej medlem längre
Mästerligt. Borde bli en klassiker!!!!!!!
2019-06-05

  Mats Edin VIP
Så snyggt, båda stroferna
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP