Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläcken

Vi kom ifrån varandra något. Elva år bara gick. Jag hade din förbehållslösa kärlek. Sängen är den samma som då. Den missfärgade tapeten likaså. I badrummet är fläcken på golvet kvar. Den som du inte stod ut med. Synd att du aldrig hämtade dina krukväxter. Som ett minne har jag Koranen på nattduksbordet.

Att du aldrig slutar ställa frågor.




Övriga genrer av Gryna
Läst 197 gånger
Publicerad 2019-06-04 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryna