Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tyst väver orden en väg

 

Hon väver in alla minnen 

i något som hon kryddar

med doft. 

Sen andas hon försiktigt

så det nästan inte märks

och låter stunden svalla in

 

Hon är en samling av dagar 

som kommit och gått

Liksom en summa av liv

som levts och känts 

 

Nu fäster blicken mot framtid 

medan tankarna blommar

Slår rot inför brokiga dagar 

av tro, lust och liv

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-04 22:43



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Så fint sammanvävda och finstämda ord. Tillsammans bjuder de läsaren sitt budskap.
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP