Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sandkorn i universum

Sitter som så många gånger förr vaken
Och ser hur kvällen övergår i natt
Undrar för vilken gång i ordningen
Varför jag inte finner ro att sova nu
Trots att kroppen skriker av trötthet

Suckar och ser ut i natten utanför
Där lyser en ensam stjärna 
Mindre än ett sandkorn i universum
Men stor nog för att jag ska kunna se den

Kanske är det ögonblick som detta
Som gör att jag sitter vaken
Medan kvällen övergår i natt
Och ser på en ensam stjärna




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-04 23:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text med djup!
2019-06-07

  Marita Ohlquist VIP
I mörkrets lyser stjärnorna klarast, fascinerande att titta på.
2019-06-05

  ULJO
Svårt att sova under den vackra sommarnatten. Den bjuder så många upplevelser.
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP