Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevligt möte med Mr och Mrs Hockey.

Tänk vad man kan åstadkomma med sitt undermedvetna...
Du hade fått kontakt med någon som på insta har 22000 följare. och jag hade fått kontakt med ett hockeypar. Mr Och Mrs Hockey. Ditt var verklighet, det var inte mitt. När jag la mig för att sova, kopplade mitt undermedvetna in sig på hockey. Det var en slags parmiddag, Mr och Mrs Hockey, men konstigt nog hade jah ingen partner med mig, fastän jag i verkligheten har (Det). Det pratades på på denna middag, och Rödvin serverades.




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-06-05 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim