Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Övergångar av Viksten


Drömmar

Varför vakna när mina drömmar är så sköna
låt mig mig sova
lämna mig i mina drömmars värld
där solen aldrig går ner
där kärleken brinner
där inget ont begås
inger hunger finns
och alla äro snälla
låt mig sova för alltid
i denna underbara värld




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-05 08:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Smyger in en kommentar
så jag inte väcker den drömmande poeten
för i drömmen kan han va en superstar
belägen mitt i smeten


2019-06-06

  KattenKin VIP
Fin text här med, härligt när man blir inspirerad.
2019-06-05

  Öknens Ros VIP
Sköna drömmar vill man stanna i.
2019-06-05

  ULJO
Ibland är drömmens värld underbar och man vill bara vara kvar
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP