Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dior Sauvage och en Silvrig Klackring

jag önskar bara
att jag lärde mig hantera
lärde mig vara
lärde mig acceptera

jag suger på sånt där
att aldrig glömma
att jag aldrig lär
sluta drömma

Dior Sauvage och en Silvrig Klackring
inpräntade hos mig
när allt kommer omkring
minns jag doften av dig

jag önskar bara
att jag lärde mig hantera
lärde mig avvara
tankarna blockera

hållbart är det ej
att älta det som var
jag skyller allt på dig
du som fråntar mina svar


jag suger på sånt där
för när allting kommer kring
minns jag alltid att du bär
Dior Sauvage och en Silvrig Klackring




Bunden vers (Rim) av anonymiteten
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-05 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten