Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Euforia



Vind! Kom vind!
du får mig att lyfta ovan jorden
solvinden och kjolen
bär mig lätt som ett maskrosfjun
bär mig bort över glittrande fjärden
bort över skummande vågornas lek
bär mig mot solen
i glädjens magiska blick




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-05 10:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fniss
2021-12-17

  morgonstjärna VIP
aningen grått men bättre i morgon
kram <3
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP