Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets strider

Det finns krafter i det livsbringande

Det finns krafter i det dödsbringande

Överallt finns dessa krafter

De krafter som bygger upp

De krafter som bryter ned

Dessa krafter finns i allt

som ingår i människors liv

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-05 10:43



Bookmark and Share


  Feminaz
Du fångar det i ord. Det inre livets kamp. Det som gör väl och det som inte gör så gott.
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP