Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäppskallen

Jag är en knäppskalle ja
skriver varje da
en del tycker jag är bra
men de allra flesta
tycker för det mesta
att jag är en knäppskalle ja
hurra hurra hurra
mig vara bra




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-05 11:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra att strunta i vad andra tycker såna gånger, var glad över din kreativitet och glädjen den tillför. Jag beundrar din kontinuitet här på sajten.
2019-06-05

  Öknens Ros VIP
Vi är alla knäppskallar, mer eller mindre. ;)
2019-06-05

  Fulbergarn
Hellre galen
än besserwisser
2019-06-05

  ULJO
Tänk så skönt att vara en knäppskalle, mycket bättre än att vara helt normal.
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP