Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text där jag uttrycker litegrann


jag svalde mitt hjärta

Vart ska man börja eller vart ska man starta?.. Att skriva en text med massa rimmade får mig bara att tjata.

Vi alla har väl nån gång varit med om hur det är att älska eller älskas? Oavsett vem så finns det alltid någon som bryr sig..

När jag faller så faller jag djupt
När jag gråter så drunknar jag
När jag skrattar så skiner hela själen
När jag är lycklig kan inget stoppa mig

Saken är den att jag gör allt helhjärtat

Älskar jag så älskar jag hårt
Tänker jag så övertänker jag oftast
Offrar jag nått så offrar jag nästan allt
Om jag säger att jag lovar så svär jag

Mycket av det kan göra mig intensiv och nästan besatt..

Min fråga är ' är det fel eller konstigt att känna så som jag gör? Alla har en osagd historia och min kallas livet..




Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-05 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja