Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perdu

I realskolan fanns en skolkamrat som hette Perdy i förnamn

Man kan undra på varför ha fått  namnet Perdy

som påminner om det franska ordet Perdu, 

och som uttalas med y i slutet

ordet betyder förlorad eller förspilld

Var det en förlorad ungdom eller förlorad oskuld

som hade föranlett detta namn?




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-05 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP