Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödslängtan

Jävla förbannade grymma liv.
Döden ett heligt privilegium.
Att äntligen få slippa världen.
Sväva i det underbara ljuset.
Friden, glädjen och kärleken.
I total befrielse komma hem.
Bli sig själv igen, och att jubla.
Dansa med änglar och vänner.
Bli fri från all sorg och allt hat.
Skratta sin dödsglädje euforiskt.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-05 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP