Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten spontan känsla av innerlig glädje över att någon jag bryr mig om i mars 2006 synes ha funnit det där alldeles speciella perfekta ögonblicket vi alla så ofta skriver om att vi önskar få uppleva någon gång ...


Min vän

Jag ser
att du funnit kärleken
och att kärleken
har funnit dig

Tro det eller ej
men det får
ett ljus av hopp
att tändas inom mig

Ett ljus
som sprider
värme runt omkring

En värme som
berättar om
att kärleken finns
och inte blott bara
är någonting
fjärran förflutet
bland allt det andra
jag ännu minns

Att få känna och se
två blickar mötas
i ett alldeles perfekt ögonblick
alldeles innan två själar
inser att det redan sagt klick

Det är om något
en sjuhelvetes kick!

Må lyckan stå dig bi
Att få se er två
tillsammans bli ett vi
som förstår och förmår
att låta ögonblicket få förbli

Det skulle skänka
en innerlig känsla av glädje
inom mig

om lyckan
finner sin rätta plats
inom dig

min vän!



©Peter Stjerngrim

 

 

______________________________-
Tidigare publicerad här i mars 2006
- Just nu känns det som om jag själv
får uppleva just denna underbara känsla ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-05 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP