Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll i värmen

Fåglarna sjunger
Bland trädens gröna lövverk
Lyssnar intensivt




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-05 18:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vad är väl vackrare än fåglarnas sång?
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén