Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till São Paulo

Där skulle vi varit, du och jag
I det lilla röda huset
Men du lät mig aldrig komma in,
lät oss aldrig ens testa att bli vi

Du måste lova att inte gå
innan jag blivit klar

Jag släcker ner i rummen här,
ett efter ett
Min kraft är slut snart
men jag är inte rädd

Det växer vildhallon där

Det växer vildhallon
på andra sidan gränsen
längs med taggtrådsstängslen
och jag längtar efter dem

Jag ska äta dem tills
tyngden försvinner
och jag ska mata dig
tills du förstår

Tills du säger välkommen igen
Tills du säger välkommen hem
Då ska jag resa till São Paulo

Vi ska aldrig mer bränna oss
Aldrig mer passera märkligt
genom varandras liv

Jag måste fly, segla bort,
måste släppa ditt förlåt
Får jag låna din båt?
(Jag vet jag är en hund
men jag kan segla mot våren)

Jag är inte längre rädd
för jag ska
långtlångt bort.




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-05 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka känslor, vackert flöde.. Underbar!
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP