Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför blir man så himla trött, när man vissa människor mött!


Till vederbörande


Det finns en poet ifrån Gävle stad
Som i andras texter ej är så glad

Expert på att klandra
Många av oss andra

Nyfiken på hans kommande bravad









Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-05 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST