Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God natt älskade uggleben kram <3


Månvandraren

 

Vandraren kramar ömt trädets grenar

drömmande ut över havet styr

omsvept av skiraste dimma

 

drömmer mänsklighetens sidor försvinna

så renade reser sig, värnar det lilla

håller i handen den sprungna ur jorden

blomman så skön

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-06-05 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP