Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De gröna!

Min far berättade

på äldre dar,

att han såg en

grön gubbe

komma in i kyrkan

under undervisningen

i konfirmation,

han tittade bara

på ungdomarna

och gick sedan ut!

Jag vill vara

En grön!




Prosa (Fabel/Saga) av Niliboy
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-05 21:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Grönt är skönt".
2019-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Grönt symboliserar harmoni och balans, en underbar färg!
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy