Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruar i SUVar

 

Fruar i SUVar

Kör inte som tjuvar

Nejdå, de kör mycket, mycket sakta

Så att man hinner betrakta

Deras nya fina frisyr

De kastar blickar och styr

"Ser du inte mig?" tycks de fråga

"Ska du inte släppa fram mig? Du skulle bara våga!"

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-05 21:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
:)

Nu blir det morgonkaffi sen ska jag åka ut och frisyrspana på suvfruar :)
2019-06-16

  Judas Ekholm VIP
'Myspys' i fenomenal rytm. :)
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP