Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Vi med sorl,
evigt raskandes

Våra gator,
Handfallna

Det luktar
Som på villan,
tilltygad

Så slöt en ögonen,
Sen den andra

Arm om arm
Rädsla om rädsla

och så föll dom
Mjukt innåt,

så fallar dom,
Hispandes utåt




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-05 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge