Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir ledsen hemma hos dig. Varför?


Hos dig

Hemma finns så mycket plikter som jag inte kan säga nej till
Hos dig ser jag inte plikterna
Och jag vill bara ta det lugnt
Jag vill säga nej till dig
Men jag vågar inte

Jag är rädd för att du ska tycka jag är slö
Eller rädd för att du inte ska älska mig

Jag blir ledsen hos dig
Jag är vilsen och vet inte hur jag ska bete mig
Jag vill inte göra fel och ha för mycket åsikter
Jag vill vara till lags och göra som du vill
Samtidigt som jag har ett jättebehov av återhämtning som aldrig blir tillgodosett hemma
Lustigt




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-05 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP