Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bibliotek.

Som något jag inte känt förut,
att kunna lita på orden.
Lita på förtroendet,
utan att förtroendet knullar en i arslet.

Ursäkta språket,
men det krävs något drastiskt.
Visst är det fantastiskt?
En känsla så underbar.
där man får alla svar.
Och känslan är besvarad.

Börja från noll utan lögner och svek,
och våga lita på att det förblir.
Vi är mänskliga,
töm min själ på svek.
Detta är ingen lek,
mitt hjärta du får, ta tillvara, smek.
Som kärlek,
blandad som en kortlek.
Allt jag undvek,
jag öppnar upp mig,
som livets bibliotek.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-06 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords