Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle är tillbaka i sadeln igen

ridandes mot den stora staden för att finna sig
en hjärtevän här i vilda western
En som han hoppas ska följa med honom hem
till den stora och djupa skogen uppe ibland bergen
där Kalle har sitt hus med den värsta utsikten
För den lär göra intryck
Så den enda nackdelen som finns därhemma
är alla knott och mygg
Men han har ett stort myggnät över dubbelsängen
utifall någon av dessa försöker att vara stygg
Så med Kalle och den friska luften kommer hon
att kunna sova säkert och tryggt
Så han hoppas verkligen att han ska träffa på någon
förtjusande kvinna där inne i stan
För att rida hem ensam igen vore ju just snyggt
Nej, säger Kalle
Så han kommer söka och leta efter henne om det så
ska ta hela dan..


Kalle är tillbaka i sadeln igen ridandes mot den stora staden..

Ken Cassel
6/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-06 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel