Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nationaldag


I dag skall jag hissa vår Svenska Flagga.


Trots att jag är en Finnjävel.


Men Gud.


Vad jag har lidit och kämpat under denna flagga.


Som befäl i Svenska Försvarsmakten.


Och försvarat er alla fegisar.


Som inte hissar vår Nationalstats Svenska Flagga.


Jag som var beredd att.

Och kommer alltid att vara beredd.

Att försvara våra gränser.


För vår flagga.

Vårt Norden.


Om de så torterar mig.


En gång krigare.

Alltid krigare.


Hur gammal jag än blir.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-06-06 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP