Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Patrioten i mig glöder som soluppgångens rand

Nationaldagen ska firas
med pompa och med ståt
flaggan vaja för vinden
lyssna du gamla du fria låt

Patrioten i mig glöder
som soluppgångens rand
aldrig jag sviker lämnar
jag älskar mitt fosterland

Hyllar dig vackra Sverige
din kultur seder och jord
står upp för dig dagligen
med min röst och skrivna ord






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-06 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP