Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt från alla språk

Jag låter det ske
eftersom valet inte finns

Det enda jag förmår
skänka världen,
fritt från tyngd,
är frågetecknet,
genomskinligt,
ogenomträngligt av lystnad,
och svarets väldiga tystnad

fritt från alla språk




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-06 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP