Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människonatten [till belackarna]

Tillåt alla
the benefit of the doubt,
ringer det i mig
när jag läser
Katarina Frostensons K

Fall inte ut
med skrikskarornas förnumst!

Bli inte hos dem
som slåss om den första stenen!

Vet att en sidvind
kan svepa dig
av fjällvandringens smala spång,
ner i lakvatten och illalukt

fastän kärleken lyser
blek
genom människonatten




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-06 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP