Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lågvatten


Depressiv

 

När ledan i mig växer
Allt har jag sett förr
Inga nya upplevelser
Har gått som mot en vägg

Av betong

Jag trampat på i många år
Tills spåren blivit som till hjulspår
Nersjunkna i marken
Djupare och djupare

Ända tills armarna tagit emot

Överarmarna som släpats mot marken

Så att fötterna nästan hängt i luften

Vilket gjort att dessa,
inte längre kunnat föra mig framåt

 

Det är då jag behöver nåt nytt

Som kan inspirera mig och ge en
utveckling

Som i sin tur kan medföra en förändring

Jag behöver:
Intellektuell Stimulans




Fri vers (Fri form) av Mats VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-06 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP