Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar hos en vilde

Det blir så fullständigt rörigt när jag ska skriva till dig, 
jag är för spänd och upprymd där att ge ett så pass övertygande och klart budskap till dig, svängen av känslor är så jävla starka, jag förlorar totalt kontrollen av mina verkliga egenskaper. 
Det ända jag strävar för, är inte att vara proffsig utan finna en enklare vägen till dig, ändå lyckas jag krångla till det. För det ska se snyggt ut det man överlämnar.
Jag saknar logik i det sammanhanget, men behövs den ? Nej säger jag , Men du säger jo! 
För dig ger den raka tydliga svar och riktlinjer, inte som mitt spretiga som far omkring i ett total blåsväder , som det verkar vara just nu. 
Pia jag vill fria till dig ! 

 

Jag

tycker om dig, det är enkelt och kort och säger allt - din Daniel




Dagbok av danne //
Läst 24 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-06 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å vad fint! Vore jag Pia hade jag definitivt sagt ja!
2019-06-07
  danne //
danne //