Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom och tidens tand



Den dag som var skymd
av sina egna
begär

Träd in där
och vandra genom
Otaliga dagar

Men den dagen kommer
aldrig att lämna dig

Så länge ett minne
Består

Både som skydd
och ett fängelse

Där i längtans brunn
Kväker den ensamma
Grodan

Mot den larmande
Världen ovanför

Några Jasminblommor
far ibland i en viss
årstid med vinden

Ned till en stillnad
Vattenyta

Och berättar om den
Skönhet som var


Men som begärligt
skall födas om

Till något annat. ..





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-06 12:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tiden kommer då allt är återfött
2019-06-06

  bumerang

följer varje ord och känner.
Igen mig.
Vi/jag är där du så vackert beskriver,
och känslan blir allmänmänsklig.
Livet - och vi i det. Som att vi kunde påverka eller vilja tro oss om att kunna.
Men minnas
2019-06-06

  Fulbergarn
Kväker från min bunker
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP