Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Streck i protokollet..


Vibrationerna
från din ljusa
stämma
Sommarens
signum
Visst
hör,ser,känner
Ändå
nästan alltid
Variationerna
Strecken
Svarta, irriterande
Har väl alltid
funnits där
Som svarta streck
i protokollet
Vad är själva tanken
med det?
Att tränga sig emellan
naturens ljusa stämma
Kanske är det för
att synliggöra
Skapa en kontrast
Ändå vill jag säga
att ingen oro behövs
Inga streck i protokollet
Räcker gott
med vibrationerna
från din ljusa stämma




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-06 12:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Goor wibrations he ’s giving me exaltations
2019-06-06

  Stay Golden
Awww tjusans ^^<3
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP