Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan då vad tjejernas tuttar är fina

Ni behöver bara öppna på pärmen för att kunna läsa
att det står där
Fan då vad tjejernas tuttar är fina
Ja, jag skulle bara vilja ta på dem
Känna på dem
Smeka dem och suga på dom
Tänk att fett kan vara så vackert
Och om jag har förstått det rätt, så är det på grund av
att det första som jag fick när jag föddes var tröst
då min mamma gav mig sitt bröst
Jag vart indoktrinerad
Hjärntvättad helt enkelt
Inte mycket att göra någonting åt
Så på något konstigt sätt har kvinnors bröst sedan dess
följt efter mig som en skugga igenom hela livet
då jag hela tiden förknippar dem med trygghet
Så inte så konstigt då att man som man är så torsk på dem
Jag säger bara
Fan då vad tjejernas tuttar är fina
Önskar nästan att de alla bara vore mina
Tuttar som jag kunde få luta mitt huvud emot och bara
spinna loss...
Mjau!

Ken Cassel
6/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-06 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel