Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen är en lögn.

Vägra relatera med någon,ensam är stark.
Mitt ex har gift om sig.
Jag ler lite när jag beklagar sorgen.
Nej det gör jag inte jag skrattar av skadeglädje.
Mig kan ingen räkna med.
Jag har lämnat den sociala konstruktionen
jag har fått lättare till skratt i vår sinnessjuka värld
Kostymnissarna i lyxbilar,är bara slavar till logotyperna.
Sterila kontor utan samvete,sterila människor utan rättkänsla.
Drömmen var en lögn. stenansikte för att rädda ansikte.




Fri vers av sumerian
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-06 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian