Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mans kvinna

 

 

kom älskade

lägg dig här vid min sida

låt mig känna

din nakna hud mot min

känna värmen och åtrån

som jag länge saknat

förlorad den länge var

men jag vaknat nu

och inom mig brinner lågan

stilla men med glöd

längtar efter din kropp

och känna din åtrå på nytt

gör mig till din kvinna igen

den jag en gång var

älska mig på nytt

jag ger dig allt

mitt hjärta, min själ

och allt jag förmår

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-06 15:51



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Det är bra Rosen!
Detta ger kraft!!!
2019-06-08

  Bodingen VIP
Vackert, kör så det ryker
2019-06-07

  Feliaxel VIP
Vackert och sensuellt
2019-06-06

  överlevaren VIP
Sensuellt....
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP